Hvem er Dechra?

Dechra er en internasjonal spesialist innen veterinærlegemidler og relaterte produkter. Vår ekspertise er innen produksjon og salg av høykvalitetsprodukter eksklusivt for veterinærer over hele verden. Vi drives av vårt mål om bærekraftig forbedring av lokal dyrehelse og dyrevelferd.  

Vi ser ting fra The Veterinary Perspective.  


Vi fortsetter å vokse fordi vi forstår de utfordringene veterinærer står overfor. Vi gir opplæring, støtte og informasjon som hjelper dem med å hjelpe dyrene. Tilgjengelig vitenskap som gjør at veterinærer kan kommunisere bedre med dyreeiere og gårdbrukere. Det er dette perspektivet som gjør oss til en foretrukket leverandør. Det å forstå kundene er innebygd i forretningsmodellen vår. Vi gir veterinærer det de trenger, fra daglig evidensbasert behandling til kunnskap om sjeldnere sykdommer.

For å sikre veksten vår, er vi ikke bare et veterinært legemiddelselskap. Vi er veterinærens profesjonelle legemiddelleverandør. 

Finn ut mer i bedriftsvideoen vår:


place

For å finne kontaktopplysninger for noen av Dechra sine kontorer i hele verden, velger du bare et av stedene som vises på kartet. Zoom inn for å se kontorer som ligger tett sammen.

 
keyboard_arrow_up