Personvernerklæring

Denne nettsiden ("nettstedet") drives av Dechra Veterinary Products Limited ("DVP"). DVP er et datterselskap av Dechra Pharmaceuticals PLC (Dechra).

Begrepene "Dechra", "vi", "oss", "vår" og "vår" når de brukes i denne personvernerklæringen betyr Entitet, som inkluderer både datterselskaper, divisjoner, filialer, tilknyttede selskaper eller selskaper under kontroll av enheten.

Begrepene "deg", "din" og "din" når de brukes i denne personvernerklæringen betyr enhver bruker av denne nettsiden.

VIKTIG:  VED Å OPPGI PERSONOPPLYSNINGER MANUELT ELLER I ELEKTRONISK FORM TIL OSS OG/ELLER VED Å BRUKE NETTSTEDET VÅRT, GIR DU DITT TILSAGN TIL AT ALLE DINE PERSONOPPLYSNINGER SOM DU HAR OPPGITT, KAN SAMLES INN, BRUKES OG BEHANDLES AV OSS PÅ DEN MÅTEN OG FOR DE FORMÅLENE SOM BESKRIVES NEDENFOR.

OMFANG AV PERSONVERNERKLÆRINGEN

Dechra er forpliktet til å ta alle ansvarlige skritt for å sikre at alle Personopplysninger som lagres av oss relatert til våre ansatte, kunder, leverandører og alle andre enkeltpersoner, oppbevares sikkert og håndteres på en rimelig og lovlig måte og administreres i overensstemmelse med alle gjeldene lover om personopplysninger.   

Vennligst les nøye gjennom Personvernerklæringen. Den beskriver våre gjeldende regler og vår praksis relatert til Personopplysninger som er samlet inn av oss fra deg direkte og/eller gjennom nettstedet (i den grad slike Personopplysninger er beskyttet av gjeldende lover om personvern).  Den forklarer spesielt hvilken type informasjon vi samler inn, hvordan denne informasjonen brukes, hvem den formidles til og hvordan den sikres. 

Denne Personvernerklæringen gjelder for alle Personopplysninger som samles inn, behandles, brukes og lagres av oss (unntatt med hensyn til Personopplysninger som er relatert til våre kontraktører, konsulenter, ansatte og operatører, der personopplysningene er dekket av en egen personvernerklæring). I forbindelse med denne Personvernerklæringen refererer “Personopplysninger” til informasjon eller deler av informasjon som kan identifisere deg, og som kan inneholde ditt navn, jobbeskrivelse, fødselsdato, e-postadresse og/eller postadresse og/eller helserelaterte opplysninger.

VARSLING AV ENDRINGER I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Vi forbedrer kontinuerlig våre metoder for kommunikasjon og legger til ny funksjonalitet  og funksjoner på dette nettstedet og i våre aktuelle tjenester. På grunn av disse løpende endringene, endringer i lovverket og teknologiens utvikling, vil vår praksis for håndtering av data endre seg fra tid til annen. Vi oppfordrer deg til å sjekke denne siden med jevne mellomrom, ved å besøke vårt nettsted, og samtykke til gjeldende versjon av denne Personvernerklæringen.

INNSAMLING AV PERSONOPPLYSNINGER, INKLUDERT E-POSTADRESSER

Du kan velge å benytte våre tjenester og løsninger eller motta tilleggsinformasjon fra oss. Når du ber om våre tjenester og løsninger eller ber om tilleggsinformasjon, samler vi inn personopplysninger om deg, som f.eks. ditt navn, postadresse, e-postadresse, telefonnummer og betalingsinformasjon.  For eksempel samler vi inn Personopplysninger når du:

 • registrerer deg for en av eventene som er oppført på vårt nettsted;
 • melder deg på for å motta e-post eller andre meldinger fra oss;
 • søker på en stilling i Dechra;
 • bestiller et produkt på resept fra en veterinær, som kun kan leveres av oss ifølge en spesiell lisens som er utstedt til oss av de relevante myndighetene;
 • bruker en sosial mediatjeneste, som f.eks. Facebook eller Twitter, til å kommunisere med oss; eller
 • sender inn en forespørsel til vår kundeserviceavdeling.

Vi kan også komme til å be om demografisk informasjon som setter oss i stand til å levere tilpassede tjenester til deg. Informasjonen du gir lagres enten manuelt eller elektronisk i våre databaser eller i databaser hos våre tredjepartsleverandører (for disse, vennligst se “Overføring av data til tredjeparter” nedenfor). 

Vi vil noen ganger supplere informasjonen du gir med informasjon som vi mottar fra tredjeparter. Hvis vi for eksempel mottar unøyaktige postnummer, kan vi bruke tredjeparter til å rette opp disse.

Vi vil også kunne motta informasjon om deg fra tredjeparter som vi samarbeider med, for eksempel veterinærpraksiser, annonseringsnettverk, analyseleverandører, søkeinformasjonsleverandører, kredittvurderingsbyråer og aktører for bekjempelse av bedrageri.

BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER 

Vi vil bruke dine Personopplysninger til å imøtekomme dine forespørsler, og vi vil kun be om opplysninger som er adekvate, relevante og ikke for omfattende i forhold til formålet. Når vi ber om dine Personopplysninger, kan de bli brukt til følgende formål:

 • Vi kan kontakte deg i blant for å informere deg om nye tjenester vi vil tilby;
 • Vi kan sende deg regelmessige oppdateringer om emner vi tror kan være av interesse for deg;
 • Vi kan sende deg informasjon du har bedt om i forbindelse med våre tjenester;
 • Vi kan bruke dine Personopplysninger til markedsføringsformål og markedsundersøkelser; og
 • Vi kan bruke dine Personopplysninger til å fremskaffe sammensatt statistikk om våre kunder, salg, trafikkmønstre og relatert nettstedinformasjon (men denne statistikken vil ikke inneholde personopplysninger som kan identifisere deg).

Vi er avhengige av ditt samtykke for å gjøre dette når du gir oss dine Personopplysninger. Når vi sender deg informasjon for et formål, kan den sendes med e-post eller post.

AVMELDING

Vi kan oppbevare dine kontaktopplysninger i vår database, og kan fra tid til annen sende deg informasjon via e-post eller post for å gjøre deg oppmerksom på andre lignende produkter og tjenester som kan være av interesse for deg.

Vi håper at du vil være godt fornøyd med våre produkter og tjenester. Hvis du imidlertid ikke ønsker å motta markedsføring i e-post fra oss, og ønsker å bli fjernet fra vår elektroniske mailingliste, ber vi deg send oss en e-post på adressen som er angitt nedenfor, med “Email Unsubscribe” i emnefeltet.

Hvis du også ønsker å bli fjernet fra vår markedsføringsdatabase for postutsending, ber vi deg melde fra via e-post på adressen som er angitt nedenfor, med “Email Unsubscribe” i emnefeltet, eller ved å sende et brev til adressen som er angitt ovenfor.

For detaljert informasjon om informasjonskapslene vi bruker og formålene vi bruker disse til, se vår erklæring om informasjonskapsler.

INFORMASJONSKAPSLER

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å skille deg fra andre brukere på nettstedet. Dette bidrar til å gi deg en bedre opplevelse når du bruker vårt nettsted og gir oss muligheten til å forbedre nettstedet. Når vi gjør det, kan vi samle inn følgende opplysninger: 

 • IP-adresse, innloggingsinformasjon, nettlesertype, plassering, tidssone, operativsystem og annen teknisk informasjon;
 • informasjon om besøket ditt, inkludert nettstedene du besøker før og etter vårt nettsted og produkter du så på; og
 • varigheten av besøkene på sidene, og sidens interaksjonsinformasjon.

Vårt nettsted inneholder også hyperlenker til andre sider på nettstedet. Vi kan bruke informasjonskapsler til å spore hvor ofte disse lenkene brukes og hvilke sider på nettstedet vår besøkende velger å vise.  Informasjonskapslene identifiserer ikke deg personlig – de setter oss bare i stand til å lage statistikk for bruken av disse hyperlenkene. Forutsatt at vi ha fått ditt samtykke, kan vi også samle inn informasjon ved hjelp av informasjonkapsler på nettstedet vårt og på andre nettsteder for å forstå hvordan du samhandler med vår annonsering for å sikre at vi leverer den på den mest relevante måten. 

ANONYME DATA SAMLET INN GJENNOM DENNE NETTSIDEN

Nettstedet vårt inneholder hyperlenker til andre sider på nettstedet vårt. Vi kan bruke informasjonskapsler for å spore hvor ofte disse lenkene brukes og hvilke sider på nettstedet våre besøkende velger å se. Informasjonskapslene identifiserer deg ikke personlig – de lar oss ganske enkelt samle statistikk om bruken av disse hyperlenkene.

OFFENTLIGGJØRING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

Vi deler, selger eller distribuerer ikke dine personopplysninger med ikke-relaterte tredjeparter, med mindre annet er angitt i denne personvernerklæringen og under disse begrensede omstendighetene:

For å kunne gi deg informasjonen eller tjenestene og løsningene du har bedt om, kan personopplysninger av og til overføres eller deles med andre selskaper innenfor vår gruppe av selskaper, tredjeparter som opptrer for oss for videre behandling i samsvar med formålene som dataene ble opprinnelig samlet inn eller for formål som du senere har samtykket til. Noen ganger kan for eksempel en tredjepart ha tilgang til dine personopplysninger for å støtte vår informasjonsteknologi eller for å håndtere utsendelser på våre vegne.

Vi beholder kontaktinformasjonen din i databasen vår og kan fra tid til annen sende deg en e-post eller legge ut informasjon for å gjøre deg oppmerksom på våre andre lignende produkter og tjenester som kan være av interesse for deg. Hvis du ikke ønsker å motta e-post eller post fra oss for disse formålene, vennligst gi oss beskjed ved å følge prosedyren for å avslutte abonnementet som er beskrevet ovenfor.

Der du har samtykket, kan vi også dele dine personopplysninger med andre selskaper innenfor vår gruppe av selskaper eller avsløre dine personopplysninger til andre virksomheter som kan kontakte deg om deres produkter eller tjenester som kan interessere deg.

Vi kan dele, overføre eller avsløre informasjonen i våre databaser og serverlogger for å overholde et lovkrav, for rettsbehandling, samhandling med anti-svindeldatabaser, for å beskytte dine vitale interesser, for å beskytte sikkerheten eller integriteten til databasene våre eller denne nettsiden, for å ta forholdsregler mot juridisk ansvar, eller i tilfelle av vårt salg, fusjon, omorganisering, oppløsning eller lignende begivenhet.

Vi kan dele informasjonen din med analytiske og søkemotorleverandører som hjelper oss med å forbedre og optimalisere nettstedet vårt. Vennligst se våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Der det er hensiktsmessig, før vi avslører personopplysninger til en tredjepart, krever vi kontraktsmessig at tredjeparten tar tilstrekkelige forholdsregler for å beskytte disse dataene og overholde gjeldende lov.

DATATILGANG OG KORREKSJONER

Etter mottak av din skriftlige forespørsel og nok informasjon til å tillate oss å identifisere dine personopplysninger, vil vi avsløre personopplysningene vi har om deg, som vi kan kreve en liten kostnad for. Vi vil også korrigere, endre eller slette personopplysninger som er unøyaktige og varsle eventuelle tredjepartsmottakere om de nødvendige endringene. Du kan oppdatere all informasjon du har gitt oss ved å kontakte oss på adressene nedenfor.

Forespørsler om å slette personopplysninger er underlagt alle gjeldende juridiske og etiske rapporterings- eller dokumentoppbevaringsforpliktelser som er pålagt oss.

LENKER TIL ANDRE NETTSIDER

Denne nettsiden kan inneholde hyperlenker til nettsteder som ikke drives av oss. Disse hyperkoblingene er kun gitt for din referanse og bekvemmelighet, og antyder ingen godkjenning av aktivitetene til disse tredjepartsnettstedene eller noen tilknytning til deres operatører. Vi kontrollerer ikke disse nettstedene og er ikke ansvarlige for deres data eller personvernpraksis. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå alle personvernregler som er lagt ut på ethvert nettsted du besøker før du bruker nettstedet eller oppgir personopplysninger om deg selv.

OVERFØRING AV DATA TIL UTLANDET

Hvis du besøker dette nettstedet fra et annet land enn landet der våre servere er plassert (per i dag i Storbritannia), vil kommunikasjonen nødvendigvis medføre overføring av informasjon over internasjonale landegrenser. 

Ved å besøke denne nettsiden og kommunisere elektronisk med oss, samtykker du til behandling og overføring av dataene dine som beskrevet i denne personvernerklæringen.

GJELDENDE LOV

Denne personvernerklæringen utgjør en del av nettstedet vårt Vilkår for bruk.

TILBAKEMELDINGER

Vi vil gjerne ha kommentarer om denne Personvernerklæringen.  Hvis du har spørsmål om denne erklæringen eller noen del av våre tjenester, kan du kontakte oss via e-post på info.portland@dechra.com.

keyboard_arrow_up